Schwarzkopf got2b Fresh it Up- kuivashampoo

Raikastaa ja puhdistaa välittömästi. Poistaa rasvaisuuden hiuksista ja päänahasta missä ja milloin vain. Ei jätä valkoisia jälkiä. Antaa rakennetta. Hinta noin 4 euroa, suhteellisen kallis koska pullo on vain 100 ml. 


Tosi hyvä tuote, raikas tuoksu ja poistaa rasvaisuuden tosi hyvin. Ulkonäkö on ihana. Ainoa miinus puoli on siinä, että pullo on minikokoinen niin kuluu muutamassa päivässä loppuun. Toivottavasti tästä tulee joskus iso pullo myyntiin. Ei oikeasti jätä valkoisia jälkiä, monet muut samanlaiset tuotteet jättää ja se ei oo kovinkaan nätin näköistä tummissa hiuksissa. Tää on kyllä ehdottomasti paras kuivashampoo mitä oon ikinä käyttänyt. Ostan jatkossakin ja tätä mulla on nytkin kotona ties kuinka monta pulloa varastossa. 
Käytän ite kuivashampoota sen takia, koska mun hiukset tosiaan rasvoittuu aika nopeasti niin tällä saa rakennetta ja hiukset puhtaamman tuntuiseksi päivän mittaan. Yks syy toki siihen, että mun hiukset rasvoittuu niin nopeasti on se että mulla on paha tapa kokoajan hipelöidä niitä. Siitäkin pitäisi oppia pois. Mutta silti kuivashampoo on ehdottomasti mun monen päivän pelastus.

Kommentit

Suositut tekstit