Aqualan L

Aqualan L on monien suomalaisten luottotuote. Tuote kosteuttaa ja imeytyy nopeasti ihoon. Sopii atooppiselle ja herkälle iholle. Hajusteeton ja parabeeniton. 200 gramman tuubi maksaa noin 10 euroa, mutta yks tuubi kestää mulla ainakin koko talven. Voide on kosteuttava, tekee ihosta ihanan pehmeän ja hoidetun.


Itse käytän tätä tuotetta vähän joka paikassa. Tällä tuotteella poistan meikin, hoidan atooppista ihoani ja joskus jos päänahka on oikein kuiva niin levitän sitä päähän ennen suihkua ja pesen shampoolla pois. 
Meikin poistan niin, että levitän tuotetta kasvoille ja pyyhin vanulapuilla pois. Siitä jää kasvoille ihanan kosteutettu tunne. 
Atooppista ihoa täytyy hoitaa välillä tosi paljon ja useimmat kaupan vartalovoiteet ei kosteuta ihoani tarpeeksi. Jalkojen iho on talvisin kaikista pahin ja iho oikein hilseilee. Tällä saan jollain tavalla hillittyä sitä ettei iho meni aivan verille. 


Tää on mun yks ehdoton luottotuote, joka ei petä koskaan. Käytän tätä aina talvisin, koska silloin iho tarvii niin paljon enemmän kosteutusta kuin kesällä. Tämä on omaan makuun aika paksua, mutta imeytyy silti yllättävän nopeasti. Aqualan L on ihan 6/5. 

Kommentit

Suositut tekstit