Miten minusta tuli ihminen joka olen nyt

Pitäisikö aloittaa ihan alusta, no melkein ainakin. 6-vuotiaaksi asti asuin vanhempieni kanssa Kemijärvellä. Olen siis syntynyt lapissa ja lapinlikka. Kemijärveltä me muutettiin muutamaksi kuukaudeksi Vihtiin ja sieltä Kajaanin lähelle paikkaan nimeltä Vuolijoki. Mä vihasin aina muuttamista, varsinkin silloin kun muutettiin Vuolijoelta pois ja tultiin Pukkilaan.


No Pukkilaan muutettaessa olin 8-vuotias ja menin silloin toiselle luokalle. Mua alettiin kiusata ja se ei yhtään auttanut sopeutumista uudelle paikkakunnalle. Koulua vihasin ja rakastin viettää vapaa-aikani parhaan ystäväni kanssa. Yläasteelle mennessä elämä muuttui vähän helpommaksi, sain enemmän ystäviä. Mutta yläaste nyt oli yhtä draaman aikaa, että se aikakausi on onneksi ohi.

Kun menin lukioon, minulla oli ensimmäinen kunnollinen poikaystävä. Lukio oli kyllä kanssa levotonta aikaa, poikaystävät vaihtu ja jossain vaiheessa päätin vain keskittyä kouluun. Mutta kun olin tehnyt sen päätöksen niin eräs poika tuli koúvioihin ja hänen kanssaan minulla on ollut yksi pidemmistä suhteissa mitä minulla on ollut.
Kun lukio oli loppusuoralla niin masennuin. En jaksanut enää mitään, sängystä nouseminenkin oli työn takana. Lopetin lukion kesken ja lähdin opiskelemaan lähihoitajaksi.

Elämäni suurimpia asioita on ollut koulukiusaaminen, masennus ja nyt miehen kanssa kihlaus ja muutto Lappeenrantaan. Tämä vuos on ollut elämäni paras kyllä, joulukuussa löysin elämäni miehen, mentiin kihloihin ja muutettiin yhteen. Samaan aikaan keväällä äitinin sairastui niin se on ollut aika isoin vastoinkäyminen. Vihdoin voin myös sanoa, että olen pikku hiljaa parantunut masennuksesta.Kommentit

Suositut tekstit