Syyskuun suosikit


Ensimmäinen tuote on Lóreal Paradise Extatic -mascara, tää antaa pituutta ja tuuheuttaa ripsiä. Ite käytän tätä alusripsarina ja päälle laitan vielä vedenkestävää ripsaria. Tykkään kyllä, ripsistä tulee näyttävät tämän avulla. 


L300 on mulle ihan uus tuotesarja. Nyt ostin kokeiluun tän silmänympärysvoiteen. Tää on ilmeisesti tarkoitettu ikääntyneelle iholle, mutta toimii hyvin mullakin. Tää lupaa, että häivyttää tummia silmänalusia ja antaa iholle kimmoisuutta. Vielä en osaa sanoa häivyttääkö tummia silmänalusia kun olen vasta muutaman päivän tätä käyttänyt, mutta hyvältä vaikuttaa. Mulla on siis luonnostaan tosi tummat silämnaluset, ihan riippumatta siitä vaikka olisin nukkunut 12 tuntia niin aina ne täytyy meikata hyvin piiloon. 


Mä oon kokeillu vaikka mitä kulmajuttuja, mutta aina palaan tähän koska tää vaan pysyy parhaiten koko päivän. Lumene puuterimainen kulmaväri on mulla sävy 1 medium brown. Tää on vaan yksinkertaisesti paras, oon käyttäny tätä monta vuotta ja muutama viikko sitten ostin uuden paletin. Tää pysyy parhaiten koko päivän eikä varise pois ja pysyy jopa vaikka hikoilee. 


Tästä en vielä tiedä onko tää suosikkituote vai ei, mutta ostin ihan milenkiinnosta. Essence Metal Shock Lip Paint sävyssä 04 mercury. Tää näyttää huulilla tosi metallinhohtoiselta ja ei tätä voi laittaa mihinkään arkimeikkiin ja lähteä nää huulissa töihin. Ehkä juhliin vois laittaa tälläistä vähän tai käyttää highlightina huuliin. 


Viimeinen tuote on Victoria's Secret Kiss- hajuvesi, jonka mies on ostanut mulle Virosta. Tää on mun lempi hajuvesi! Tuoksu on ihanan täyteläinen ja naisellinen,mies kyllä tietää mistä mä tykkään. 


Kommentit

Suositut tekstit