Takkutukan pelastus

Ensinnäkin väsyneenä ei ikinä kannattais kirjoittaa mitään, muuten tulee munakakkaasta mukanas. :D No virheitä sattuu!

Mutta tänään esittelen mun hiusten joka aamuisen pelastuksen. Mulla on tyypillinen suomalainen hiuslaatu eli hento jahelposti takkuuntuva. Suihkun jälkeen kun hiukset on märät niin ei ole toivoakaan, että saisin ne millään harjattua. Kouluaamuisin ei myöskään ole välttämättä aikaa kuivata hiuksia puolta päivää, koska hiukseni on niin jumalattoman PAKSUT. Niille kuitenkin löytyy pelastus.

Harjan täytyy olla hyvä, iso ja leveä. Tuo harja on ostettu glitteristä puolisen vuotta sitten ja sitä en vaihda enää mihinkään. Se ei revi, eikä tukista ja en olisi ikinä uskonut, että harjaaminen voi olla kivutonta. En tiedä mitä teen sitten kun tuo hajoaa ja jos en löydä samanlaista tilalle.

Siitä päästääkin toiseen tuotteeseen jota hiukseni rakastaa. Gliss total repair on suihkutettava hoitoaine. Se on suunniteltu erityisesti vaurioituneille hiuksille. Tuote tekee hiuksista helposti harjattavat ja mikä parasta hiukset jää puhtaan tuntuisiksi. Monet hiuksiin jätettävät hoitoaineet jättää hiuksiin ällöttävän lähmäsen pinnan, mutta tämä vain auttaa selvittämään hiukset. Hintaa tuotteella on noin 3 euroa. Niinkuin näkyy, kohta täytyy ostaa uusi pullo, mutta tämä on ihan ehdottomasti luottotuote mitä ilman en pärjää. Yllä olevasta kuvasta näkyy minkälaista hoitoaine on ravistettuna...

Ja tästä minkälaista se on ennen ravistamista. Eli tuote täytyy aina ravistaa ennen käyttöä.

Mukavaa viikonalkua! P.s mun uus luokka on aivan ihana. :)

Kommentit

Suositut tekstit