Kuulumisia

Muutto on täydessä tohinassa käynnissä. Meillä ei oo täällä kauheesti paljon muuta kun ilmapatja, telkkari, vähän astioita ja vaatteita. Hyvin sitä pärjää vähän niukemminkin. :D
Mutta mä sain tänään opiskelupaikan. Mä pääsin Lappeenrantaan opiskelemaan lähihoitajaksi eli saan vihdoinkin tehtyä koulutuksen loppuun.
Mä oon oikeastaan aika tyytyväinen, että muutettiin tänne. Me saadaan molemmat uusia ystäviä ja mä uskon, että meillä on yhdessäkin paljon enemmän tekimistä kun Orimattilassa. Mä oon jo pitkään halunnut muuttaa jonnekin missä kukaan ei tunne sua ja tiedä sun historiaa. Nyt ihana mieheni mahdollisti sen. Me ollaan molemmat innoissamme.
Meijän asunto on 59 m2 ja meillä on oma sauna. Asunnosta tulee kuvia kunhan saadaan kalusteet tänne ja kaikki paikoilleen.

Tällä hetkellä en vois olla onnellisempi. Nyt oon tosita päivää yksin Lappeenrannassa ja vielä en oo eksynyt. Osaan mennä jo kauppaan ja koululle. :D Mies on töissä tällä hetkellä niin mun on täytynyt itse oppia löytämään paikat minne haluan mennä. On mies kyllä näyttänyt missä on mikäkin, mutta mulla on tosi huono suuntavaisto niin siitä ei ole paljon hyötyä. 
Ens viikolla teen postauksen miten oon päässy uuteen kouluun sisään. 

Kommentit

Suositut tekstit