Helluntalaisuus, mikä se tarkoittaa?

Helluntaiherätys eli helluntalaisuus on kristinuskon niin sanottu alalaji. En osaa selittää, mutta se on uskonto. Kyllä olen uskovainen. Mun perhe on kuulunut helluntaiseurakuntaan koko mun elinajan eli perheeni on uskovainen. Itse olen kasvanut uskovaisessa ympäristössä, mutta tulin uskoon kunnolla 16-vuotiaana. En kokenut mitään ihmettä tai herätystä, vaan yhtäkkiä tajusin että tämä on se tie mitä haluan kulkea. Ensin en kertonut siitä kenellekään, mutta ystäväni on ottanut sen hyvin ja ne ketkä ei sitä hyväksy niin eivät ole lähipiirissäni.


Mieheni ei ole uskossa, eikä paljon kukaan mun ystävistäkään. Uskoni pidän aika piilossa, joka päivä kyllä luen Raamattua ja rukoilen, mutta en julkisesti. En saarnaa ystävilleni tai koita käännyttää heitä. Mielestäni jokainen saa tai olla uskomatta sitä mitä haluaa. En rajoita elämääni millään tavalla, että tätä en saa tehdä koska olen uskossa, vaan elän täysillä.


Usko tuo paljon voimaa elämääni. Meillä on viime aikoina ollut perheessä vaikeaa. Vanhempani ovat sairastelleet ja huomenna on äidilläni iso leikkaus. Kun olen rukoillut ja Jumala on vastannut rukouksiini niin olen saanut siitä voimaa jaksaa eteenpäin.


Jonkun korviin tämä voi kuulostaa ihan hullulta, että uskon Jumalaan. Mutta tämä on minun iso osa elämääni ja jos joku ei pidä minusta sen takia niin hän ei ole sen arvoinen. En enää miellytä ihmisiä ja koita saada heitä pitämään minusta vaan olen täysin oma itseni.


Ainiin ja blogi on kesällä vähän hiljaisempi. Mulla alkaa maanantaina työt ja päivitän blogia aina kun ehdin eli varmaan vapaapäivinä.

Kommentit

Suositut tekstit