Turhaa löpinää

Tosiaan oon ollut tässä vähän kipee niin blogi on ollut aika hiljainen ja perheessä on tapahtunut taas kaikenlaista ja koulussa on ollut kiirettä.
Mutta viikonloppuna käytiin miehen kaa Mäntyharjulla, mitä ollaan mietitty että sinne muutetaan kun saan koulun päätökseen. Idea on vasta ajatuksen tasolla, mutta kaunis paikka se oli. Järven ympäröimä ja sopivan pieni paikka, vähän niinkuin Orimattila... Musta ois ihanaa muuttaa vähän kauemmas näistä kulmista, missä on asunut jo 14 vuotta. Liian monta siltaa on poltettu ja yhtä monta rakennettu. Monta hyvää ystävää ja perhe kyllä jäisi tänne, mutta olisi ainakin syy lähteä Mäntyharjun perämettästä välillä kotiseudulle.


Jospa tää flunssakin alkaisi helpottaa, kun vetää tarpeeksi vitamiineja nassuun. Oon jo pitkään syönyt pelkästään Möllerin omega-3- vitamiinia. Mutta nyt olen alkanut syömään myös naisille tarkoitettua Multitabs woman ja Helein biotiini- ravintolisää. Biotiini on ollut hyvä apu, koska mulla on paksut hiukset jotka ei kasva minnekään ja nyt ne kasvaa ihan hirveetä vauhtia. Vitamiinit vaan on niin hyvä lisä terveelliseen ruokavalioon. Ne auttaa siinä, että saa tarpeeksi vitamiineja ja sitä kautta vastustuskyky pysyy hyvänä. Mulla on aina ollu tosi huono vastutuskyky, aina kun joku kavereista tai perheestä on kipeänä niin muutaman päivän päästä oon mäkin. Täytyy vaan koittaa elää terveellisesti ja välttää stressiä. Stressiä on kyllä viime aikoina ollut vähän liikaa, mutta jospa elämä tästä taas vähän helpottuisi.

Kommentit

Suositut tekstit