Miten minusta tuli bloggaaja

Idea blogista syntyi noin 2 vuotta sitten. Halusin tekemistä ja vain kirjoitella huvin vuoksi. En tee tätä rahan tai maineen takia vain harrastuksena. Ei minusta tarvitse tulla mitään menestynyttä bloggaajaa. Blogin nimi tuli siitä, kun kirjoitan itsestäni ja elämästäni niin girl like me kuvaa parhaiten sitä. Bloggaajana olen oppinut ilmaisemaan itseäni paremmin ja minusta on tullut avoimempi. En enää välitä siitä mitä muut ajattelevat minusta ja elämästäni. Viimeisen vuoden aikana on tapahtunut paljon. Löysin eksäni ja muutimme yhteen, erosimme ja löysin sen OIKEAN. Kaikki on hyvin, kunhan vain saisin opiskelut päätökseen. Minulla on ihana mies ja ihanat ystävät, jotka jaksavat tukea minua ja kannustavat jatkamaan bloggaamista.

Postausideat tulevat siitä, että kirjoitan itselle kiinnostavista asioista. Toivon, että lukija löytää edes välillä jonkun kiinnostavan postauksen. Lukijoita saisi olla enemmän, mutta niitä varmasti tulee ajan kanssa. Facebookissa en ole vielä uskaltanut mainostaa blogiani, koska olen epävarma ja pelkään että blogiani aletaan haukkumaan ja siitä tehdään keskustelupalstoille juttua. Tämä on vain mukava harrastus ja sellaisena haluan pitää tämän.


Vaikeinta bloggaamisessa on itse postauksen kirjoittaminen, kun alan kirjottamaan niin ei vain tule tekstiä. Mietin ehkä edelleen liikaa sitä, että onko blogini kiinnostava ja llukeeko tätä kukaan...

Kommentit

Suositut tekstit