Huhtikuun suosikit

Nää 3 tuotetta on ihan mun luottotuotteet, mitä en vaihda. Essence on nyt tullut uutena, mutta osoittautunut hyväksi. Muut on olleet mulla jo pitkään käytössä ja pakko suositella teillekin.

Mä en pysty käyttämään muita kuin irtopuutereita, muuten tuntuu iho kauheen tukkoselta ja siltä kuin olis kilo meikkiä naamassa. Tää on tosi riitoisaa ja hintakin on kohdallaan. Maksaa vähän päälle 15 euroa. Mulla on ollu toi varmaan puol vuotta ja tuntuu ettei siitä oo kulunu yhtään vaikka käytän sitä melkein joka päivä. Jättää kasvot luonnollisen näköisiksi ja kiinnittää meikin hyvin.

Elvital Extraordinary Oil- Hiustenhoitoöljy on pelastanut mut monta kertaa kun hiukset on tuntunu kuivilta kun sahara. Käytän sitä yleensä latvoihin sillon kun hiukset tuntuu kuivilta ja aion pitää ne auki koko päivän. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja ne tuntuu elinvoimaisilta. Tämä on myös hyvin riittoisa ja hintakin on noin 10 euron luokkaa.

Essence kynsien hoitoöljy on uusi tuttavuus. Ostin sen viime viikolla ja nyt olen koekillut muutamaan otteeseen ja voin sanoa, että kynnet tuntuu ainakin vähän vahvemmilta. Mulla on tosi heikot kynnet ja ne liuskottuu ja lohkeaa helposti. Tuotteessa on kevyt aprikoosin tuoksu, mikä on itseasiassa ihan kiva. Hintaa tuotteella on alle 3 euroa eli tosi halpa jos tuote oikeasti tekee kynsille jotain.
Kommentit

  1. Toi Essencen kynsien hoitoäöljy kuulostaa mielenkiintoiselta! Mun kynnet liuskoittuvat ja lohkeavavat myös helposti, joten toi tuote voisi toimia mulla. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit