Uudet paremmat maut

En olisi ikinä uskonut, että tämä tyttö oppii syömään avokadoa. Mutta nyt mä rakastan sitä niin paljon, että voisin laittaa sitä joka ruokaan. Avokadossa on tosi paljon eri terveysvaikutuksia ja se on todella terveellinen.

Avokadot sisältää foolihappoa, joka tärkeää etenkin raskauden aikana. Niistä saa C-vitamiinia ja D-vitamiinia. Sen sisältämät rasvahapot ovat aivoille hyväksi, saatat sen ansiosta muistaa paremmin mitä ostaa kaupasta. :P

Mä oon muutenkin tän vuoden aikana parantanut mun elämäntapoja. Viimeisen alkoholijuoman join uudenvuodenaattona. Karkkeja oon koittanut vähentää, mutta se on kaikista vaikeinta mulle. Mä rakastan karkkia! <3 Hedelmiä ja vihanneksia olen lisännyt ruokavaliooni ja olen liikkunut paljon enemmän. Eli ehkä muutama karkki viikossa ei haittaa mitään.
 Mä oon ollut kyllä paljon energisempi nyt kun syö kunnolla ja saa tarpeeksi energiaa. Aikasemmin saatoin syödä aamupalaksi suklaata ja kahvia. Päivällä söin muutaman leivän tai koulussa jotain vähän ja kotona söin ehkä jonkun valmisruuan ja kauheesti herkkuja. Paino on pudonnut muutaman kilon ja nestettä on lähtenyt elimistöstä. Nykysin teen ruuat itse ja syön säännölisesti 5 kertaa päivässä. Ruuasta saa jopa paljon paremman makuistakin kun saa itse maustaa sen ja tietää mitä sinne on laittanut. Eikä ole piilorasvaa tai säilöntäaineita, puhdasta ruokaa luonnosta ja vatsa kiittää.

Mukavaa ystävänpäivää kaikille ja viettäkää se rakkaidenne seurassa. Mä valitettavasti vietän sen yksin, koska mies on tien päällä mutta hän keksi mulle kyllä ihanan yllätyksen. <3

Kommentit

Suositut tekstit