Neutrogena

Sain perjantaina iloisen yllätyksen, mun ovelle tuotiin paketti Neutrogenalta. Vähän aikaa löi päässä tyhjää, että enhän mä oo tilannu mitään, mutta oikeeseen osoitteeseen paketti tuli. En olisi ikinä uskonut, että blogini saisi näin paljon mainetta ja julkisuutta näin lyhyessä ajassa. Kiitos teille lukijoille! :)
Neutrogenan tuotteet sopii akne- ja rasvaiselle iholle. Mun mielestä Neutrogenan tuotteet on parhaita epäouhtauksien hoitoon, ainoa tuotemerkki mikä on tehonnut mulla. Mulla oli yläasteella tosi paha akne, mutta säännölisellä hoidolla olen saanut ihon näyttämään hyvältä. Mun iho on edelleen rasvainen, mutta myös kuiva eli tuotteiden kanssa täytyy olla todella tarkkana ettei ne kuivata ihoa entisestään, mikä taas lisää epäpuhtauksia.

Tässä vielä pieni esittely jokaisesta tuotteesta. Ja pahoittelen huonoja kuvia, piti kuvata kännykällä kun kamerassa on jotain vikaa...


Oil-free kosteusvoide, sopii hyvin pintakuivalle ja talven kuivattamalle iholle. Päivittäin käytettynä häivyttää näppyjen jälkiä ja ihosta tulee pehmeä ja sileä.

Vähentää näppyjen punoitusta (jo 4 tunnissa), vähentää siis finnien kokoa ja punoitusta.

Syväpuhdistaa ihoa, poistaa kuolleita ihosoluja ja ehkäisee epäpuhtauksia. Kuorintavoide puhdistaa kasvot ihoa kuivattamatta.

Tasoittaa ihon sävyä ja peittää pienet virheet. Öljytön ja vesipohjainen koostumus, hengittävä ja kevyesti peittävä cc-voide. Tekee ihon mattapintaiseksi ja ei tuki ihohuokosia. Saatavana kahta sävyä light ja medium.

Kasvovesi, joka auttaa poistamaan ja ennaltaehkäisemään mustapäitä. Syväpuhdistaa ihohuokosista likaa ja rasvaa, ihosta tulee puhtaampi ja raikkaampi.


Kommentit

Suositut tekstit