LivBox

Tän postauksen piti tulla jo sunnuntaina, mutta tässä on ollut vähän kiireitä.


Tältä näyttää elokuun livbox. Aina odotan joka kuukausi innoissani sitä, että kännykkään tulee ilmoitus, boxie paketti on saapunut. Oon ollut kyllä todella tyytyväinen livboxeihin niin kauan kun olen tilannut niitä. Kaikki mikä vaan liittyy kauneudenhoitoon ja meikkeihin saa mut aivan sekasin. :D Livbox siis ilmestyy kerran kuussa ja sen voi tilata osoitteesta https://www.livbox.fi/. Se sisältää aina 6-8 kauneustuotetta ja ne ovat joko oikeassa koossa tai näytepakkauksia.

Eka tuote on Lumenen Glow Reveal kirkastava pikakasvohoito. Lisää ihon hehkua ja jättää ihon heleän puhtaaksi. Tuotteen koostumuksessa yhdistyvät kuorinta, detox-kasvohoito ja ihoa kirkastavat öljyt. Sopii kaikille ihotyypeille. Tämän tuotteen kokeilua odotan innolla. Ovh 13,90 euroa.

Pepsodent White Now Glossy Chic-hammastahna on kiinnostava uutuus, se nimittäin maistuu vaniljalta. Mä tykkään hammastahnoista, jotka valkaisee hampaita, koska tykkään juoda paljon kahvia ja se tummentaa hampaita jos mikä. Vaniljan maku vain kuulostaa oudolta, koska tykkään raikkaista hammastahnoista. Ovh 4,00 euroa.

Cutrin Repair ISM- hoitoaine suojaa ja korjaa hiuksia. Tekee niistä pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Sisältää UVA- ja UVB- suojan. Voin sanoa, että tämän tuotteen tuoksu on jumalainen! Ovh 11,90 euroa.

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid- mattahuuliväri on runsaspigmenttinen ja nestemäinen koostumus takaa pysyvän lopputuloksen. Kosteuttaa huulia, mutta ei jätä tahmeaa pintaa. Noin räikeää pinkkiä en yleensä käytä, mutta ehkä mä opin pitämään tuosta väristä. Ovh 9,90 euroa.

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub- kuorintavoide. Tästä tein jo esittelyä viime sunnuntaina eli käykääpä lukemassa täältä http://girllikemeinfinnish.blogspot.fi/2016/08/neutrogena.html

Cien Waterproof Mascara on Lidlin uusi tuote. Tuotteessa on ripsiä tuuheuttava vaikutus. Mä olen nyt hiukan epäileväinen voiko noin halpa olla laadukas, mutta ehkä epäilykseni osoittautuu vääräksi. Ovh 3,99 euroa.

Vichy Idealia- päivävoide on uuden sukupolven anti-age-ihonhoitotuote. Silottaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja tekee ihosta heleämmän. Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Ovh 32,90 euroa.

Mä ajattelin pistää pienen arvonnan pystyyn, siitä lisää instagramin puolella, mut löytää nimimerkillä minmuska. :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit