10 faktaa minusta!

Mulla oli viime viikolla synttärit ja täytin 21 vuotta. Sen kunniaksi ajattelin tehdä kirjoituksen jossa kerron 10 faktaa itsestäni. Nämä on sellaisia faktoja joita välttämättä ei edes ystäväni tiedä. :D

1.Pelkään korkeita paikkoja
Olen pienestä pitäen pelännyt korkeita paikkoja ja se ärsyttää mua välillä, koska haluaisin mennä paikkoihin joista näkee hyvin. Rohkeus ei vain riitä siihen. Linnanmäki on mun kauhujen paikka, koska siellä melkein kaikki laitteet menee jonnekin korkealle ja pelkään ihan hirveästi.

2. Rakastan kirjoja
Luen paljon kirjoja, se on mun pakopaikka maailmalta. Omistan itse paljon kirjoja ja mietin joskus, että jos pitäisin kirjablogia mutta idea kuivui kokoon.

3. Olen uskovainen
Uskon Jumalaan ja se on osa minua. Se ei näy paljonkaan mun arjessa eikä monikaan ystävistäni edes tiedä sitä. En häpeile kertoa siitä, mutta mietin kauheasti mitä ihmiset ajattelevat siitä.

4. Olen fitnesshullu
Ei, minulla ei ole hyvää vartaloa. Mutta olen löytänyt itselleni hyvän lajin, josta nautin. Treenaan omalla kehonpainollani. Haluaisin vielä joku päivä saada kropan johon olen tyytyväinen.

5. Olen neuroottinen hampaideni suhteen
Syön kotona melkein koko ajan purkkaa ja hampaat harjaan hyvin huolellisesti. Pesisin vielä useamminkin, mutta sitten se vahingoittaa kiillettä. Pelkään, että ne kuluu ja hampaistani tulee rumat.

6. Haluaisin löytää sen oikean
Haluaisin löytää itselleni täydellisen poikaystävän, jonka kanssa mennä naimisiin ja perustaa perhe.

7. Rakastan ajaa autolla
Kun ajan yksin autolla ja kuuntelen samalla musiikkia niin rentoudun siinä. Vaikka olenkin aikamoinen kuumakalle ratissa niin silti pidän siitä. Minulla on ikävä omaa autoani.

8. Minulla on kova ulkokuori
Haluan näyttää ulospäin vahvalta. Vain harva ihminen on päässyt näkemään sisälleni.

9. Minulla on omituisia nivelkipuja
Niitä on tutkittu jo yli 10 vuotta, mutta mitään selvyyttä ei ole löytynyt. Jotain reumantyyppistä se on.

10. En osaa uida
En ole koskaan oppinut uimaan, mutta se ei ole menoa haitannut.


Ja nyt kannustamme Suomen voittoon! Mukavaa viikonloppua! :)Kommentit

Suositut tekstit