I`m back!

Blogi on ollut vähän hiljainen viime aikoina, mutta se on johtunut siitä, että olen tarvinnut miettimisaikaa siihen mitä teen elämälläni. Olen nyt opiskellut Porvoossa lähihoitajaksi, mutta Porvoo ei ole se paikka missä haluan olla. Nyt hain Lahteen kouluihin ja muutan sinne asumaan syksyyn mennessä. Lahti on se paikka missä haluan elää, siellä on elämäni. En vielä paljasta mitä alaa lähden opiskelemaan, mutta se selviää ajan kanssa.

Päädyin opiskelemaan Porvooseen ihan vahingossa. Lukion opo ehdotti, että voisin hakea lähihoitajaksi, kun olin puhunut että haluan sairaanhoitajaksi ja ylioppilaaksi en päässyt siinä vaiheessa kun into lopahti ja muutenkin elämäntilanne oli huono. No sitten hain lähihoitajaksi, pääsin pääsykokeisiin ja pääsykokeista seuraavana päivänä tuli tieto, että pääsin sisään. Ihan hyvin voisin opiskella tuolla, mutta ennen joulua tapahtunut kolari pisti ajatukset aivan uusiksi. Kerron jossain toisessa postauksessa lisää kolarista.

Nyt ajattelen, että pitää elää tässä hetkessä eikä ajatella että sitten kun... Elämä on tässä ja nyt ja se voi loppua milloin vaan. Sain koulusta kaksi viikkoa lomaa, että saan ajatukseni kokoon. Täytän kohta 21 vuotta ja asun edelleen kotona, haluan vihdoin päästä toteuttamaan omia unelmiani.

Hyvää pääsiäistä kaikille ja syökää paljon pääsiäismunia! :)

Kommentit

Suositut tekstit