Kuulumisia

En ole taas pitkään aikaan ehtinyt päivittää blogia. On ollut ihan sika kiire koulussa ja vapaa-ajalla. Koulussa on alkanut nyt hoito ja huolenpito- jakso. Olen innostunut taas ihan uudella tavalla koulusta, nyt ollaan päästy itse asiaan. Meillä oli viime viikolla ensiapukurssi ja lääkelaskenta alkoi myös. Olen ihan täpinöissäni koko ajan ja en malttaisi odottaa, että opin jotain uutta. Joo ei varmaan kukaan muu meidän luokasta ole niin innoissaan kuin minä.

Viime viikolla tapahtui myös jotain muutakin kivaa, mulla oli keskiviikkona treffit. En kerro vielä sen enempää, avaudun vasta sitten kun on jotain kerrottavaa.

Olen suunnitellut vähän tämän blogin kanssa sellaista, että välillä tulisi postauksia ostoksista ja välillä myös kertoisin jostain kirjasta minkä olen lukenut lähiaikoina. Keskiviikkoisin kertoisin aina viikon kuulumiset ja sunnuntaisin esittelisin jonkun kauneustuotteen mitä juuri tällä hetkellä käytän ja jotka ovat omasta mielestäni hyviä. Joo hieman sekavasti selitetty, mutta toivottavasti ymmärrätte.

Mukavaa ystävänpäivää kaikille! Itse käyn vielä tänään kaverin kanssa kahvilla ja höpötellään vähän tyttöjen juttuja.

Kommentit

Suositut tekstit